lördag 18 juni 2011

En typisk lördag hos oss

Den vita pionen riktigt lyser i sommarkvällen!

En typisk lördag hos oss ser ut på följande sätt: Morgonen är riktigt seg, vi sover / ligger och vilar / äter frukost / sitter vid datorer i flera omgångar till ca 11.30 - 12. Sedan inser vi plötsligt hur mycket klockan är och hur mycket som ska hinnas med, och då blir det fart :)

Exakt så var det idag med. Vi har bland annat städat huset, klippt gräset, varit till stan och köpt allergimedicin, moppedelar, kaninfoder, kläder, och maaaaassor av mat till J och B som ska ha ff här hemma nästa vecka (de var själva med och valde mat, och vi räknade ut att om vi alla 7 skulle äta den lyxmaten jämt, skulle matkontot landa på 30000kr i månaden, hahahaha!).



Pionen igen :) Och till vänster en suverän nyhet som Jonte hittade idag, insektsskydd till läskburkar! Det kan gå riktigt illa om man råkar dricka upp en geting som sedan sticker en i halsen. Min mamma och pappa hade en bekant som råkade ut för det och som var riktigt illa däran.






Alex och Oliver hittade ett gammalt bortglömt utomhusspel med kardborrevästar och små mjuka bollar man ska kasta på varandra :)



Jo förresten, bakat har jag också gjort, chokladkaka med kokoscola ovanpå. N slickar skålen med hela ansiktet :)



Inuti kaninburen- igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar