söndag 12 juni 2011

Inget regn!!! (och sjuk liten skatt)


Alltså det skulle ju regna idag, äntligen! Det regnar ju överallt annanstans och idag skulle det då äntligen regna här med, men icke! Inte en droppe har det fallit från skyarna. Det var liiiite molnigt i förmiddags, det var allt!

Suck! Gräsmattan är lika gul som den brukar vara i mitten av juli.



Denna lilla Pärla kräktes minst två gånger i natt, kanske fler. Hon låg i fåtöljen i morse för hon hittade inte någon o- spydd plats i sin säng längre. Så typiskt henne! Hon hade försökt att väcka oss lite försiktigt men vi hade visst inte vaknat... Hur rutten känner man sig inte som mamma då?

Dagens planer ställdes så klart in och vi har bara varit hemma hela familjen idag. Jag har tvättat lakan, täcken, kuddar, madrass- skydd, snutten, pyjamas...



Hon har gosat i olika famnar, hoppat studsmatta, lekt med Oliver, gått med Ossian i koppel... Inte spytt något mer men inte heller ätit någonting alls.



Vid 5- tiden slocknade hon i min famn och ligger nu i soffan och sover. Finaste Prinsessan på jorden!



Alex dator har varit trasig ett tag, men nu har Daniel lyckats laga den. Lyckan var stor! Det här med datorer är en rätt stor del av våra liv.



Det blev grillat idag i stället för igår!



Jonte och Benne har köpt ett par saker man ju inte kan vara utan, typ ett hästhuvud och galna blodsprängda linser, hahahahahaha!!! De hade haft de på sig på tåget och ja- det hade väckt uppmärksamhet :)



Galna ungar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar