söndag 30 januari 2011

Sista söndagen i januari




Vi har precis kommit hem och planen är en skön hemmakväll vid datorn. Vi behöver det inför veckan som kommer, bara vara och bara familjen. Benjamin har en kompis här men annars är det bara vi...



På förmiddagen hade vi trevligt besök av våra närmaste grannar. De har en liten tjejbäbis som fick ärva en hel flyttkartong full med babykläder efter Natalie. Alla vi känner får ju bara pojkar hela tiden, haha, och jag höll på att bli tokig på den där lådan som bara tog plats i förrådet.

Det är jättetrevligt att ha så mysiga grannar och vi hade precis lika trevligt som alltid när vi träffas. Tack för idag Wessel och Angelica!



Frukosten idag var något vi länge (nåväl) längtat efter, nämligen pannkakor! Hmmm hur går det ihop med LCHF då? Jo, för det var naturligtvis inte vilka pannkakor som helst utan LCHF- pannkakor :) De var väldigt mättande, goda OCH dessutom enkla att svänga ihop!

Man maler kokosflingor till mjöl i matberedaren (som jag gjort innan) och blandar med ägg, grädde och en gnutta salt. Efter att smeten fått svälla en stund, steker man plättarna i smör, och voilà, man har en fin hög med pannkakor utan en gnutta mjöl i!

Det här kommer vi helt säkert att göra om!



Lilla Oliver har klippt sig idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar