söndag 25 september 2011

Gårdagen

Mysfrukost med skatterna innan någon annan stigit upp. Min yoghurt med varma hallon i bakgrunden ser snarare ut som en portion hallon med lite yoghurt under :)

Det blev inget bloggande i går. Ambitionen är att blogga varje dag, men livet går före. För det mesta går det faktiskt att välja båda :)

Jag blev bjuden på dejt av min man i går! Vi var ut och åt på kvällen och kom sedan hem och fortsatte med soff- mys ända till klockan ett på natten. Vi hade en helt totalt magisk kväll och natt och jag är så glad över att det blev av, detta behövde vi!


Jag vet! iPhonen är bra på alla andra sätt förutom kameran, den är verkligen under all kritik!

Vi fick en lång nattlig promenad genom vackra, vackra Uppsala. Vi hade inte bokat bord (jag trodde inte det behövdes), men pga löningshelgen var det proppfullt överallt! Till slut hamnade vi på ett av Daniels favoritställen Oasia. Daniel känner Dennis som äger stället, och där fick vi både bord och service utöver det vanliga.



Vår avsmakningsmeny hette "De sju dödssynderna", haha :) Vissa av er som läser här förstår kanske det roliga i det...

Allt var gott, och svampen var "to die for"- god! Efterrätten, äppelpaj, var smaskens det med. Och ja, man blev mätt :)



Haha, det här är kul, för Daniel tycker den där gubben på bänken är riktigt läskig och han väljer aldrig den biljettautomaten som är närmast gubben. Men nu var den enda som funkade, så han var liksom tvungen :) Här kör han lite KBT på sin bronsgubbefobi genom att våga fota den :)



Så ja, kvällen var magisk! Och dagen idag kunde inte börjat bättre, vi sov till tio och steg upp för att äta en långfrukost. Nu sitter vi och jäser en stund, för att snart packa en liten matsäck och gå ut i det fina vädret.

I går var det precis lika fint väder som idag. Vi hade en rätt lugn hemmadag, barnen var med kompisar, cyklade, hoppade studsmatta, spelade dator, spelade innebandy på altanen och åt lördagsgodis förstås.

Daniel var iväg till Stockholm på en retrospelmässa eller något liknande. Jag tvättade tvätt från morgon till kväll och gjorde höst i rabatterna, rensade, krattade och klippte ner perenner. Så fint och prydligt det blev! Fast samtidigt rätt tomt, när alla ett-åringar nu är borta...

Nu ska vi ta tag i den här fina dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar