måndag 28 februari 2011

Sista dagen i VABruari


När vi hämtar Oliver från skolbussen på måndagar, får vi ibland stå en stund vid busskuren och vänta. Då brukar Natalie kravla sig till framsätet och sitta där och babbla hål i huvudet på mig :)


 Idag är det redan sista dagen i VABruari och vi har klarat oss bra som vanligt. Vi har verkligen otroligt friska små ungar! En enda VAB- dag har jag haft och det var falskt alarm :)





Idag började dagen med städning, jag dammsög och torkade lite överallt. Efter det åkte vi en sväng till Cissi & Co på en fika och lekdate. 

Natalie och Verner leker bra tillsammans, särskilt när Oliver och Vanja är i skolan. Lilla Ylva får för det mesta hänga med på ett hörn. Idag fick hon till exempel vara fånge när Verner och Natalie var poliser, haha!
 
Cissi har nyss börjat jobba igen efter mammaledighet, därför blir det inte längre lika ofta att vi ses. Vi hade hunnit sakna både henne och barnen. Tack våra vänner för idag, det ger oss energi att träffa er!



Cissi, som är Natalies fadder/gudmor, skämmer bort henne med små presenter. Idag fick hon denna, bärsele till dockor. Mycket populärt!

Resten av dagen har bestått av mindre trevliga saker såsom storhandling, disk, tvätt och plock. Saker som behöver göras, helt enkelt! Det är värt mycket att ha dessa lediga måndagar och kunna förbereda för veckan som kommer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar