tisdag 10 maj 2011

Ännu en varm dag (och lite skryt)

En stor skål med Turkisk yoghurt och varma hallon får agera kvällsfikat i kväll.

Ytterligare en dag med närmare 30 grader som mest har vi fått njuta av. Dagen har dock spenderats på jobbet. 

Det blev ingen lång arbetsdag idag. Först lämnade jag ju Natalie på dagis och var på jobbet strax innan nio. Sedan hade Alex utvecklingssamtal klockan 16 vilket innebar att jag behövde sluta kvart över tre för att hinna hämta Natalie först.

Nåväl, allt gick bra, och det är så innerligt skönt att det går så bra för alla våra barn i skolan och även övrigt. Vi har väl varit på 50-60 utvecklingssamtal sammanlagt i våra dagar, och det enda vi någonsin hört som kan kallas negativ feedback, är att Benjamin pratade för mycket med sina kompisar under lektionstiden, tja, i princip hela högstadiet då :)

Annars får de topp- betyg i alla ämnen, är trevliga, artiga, bra kompisar, koncentrerade, har koll på sina saker, jobbar bra, you name it :) Kanonkillar och toppenelever tydligen, och det är helt OK att få höra det!

Annars har vi rastat kaninen i koppel, ätit varma mackor och annat intressant. I morgon kommer Daniel hem och det ska bli sååå skönt! Trevligt att ha han här men framför allt trevligt att slippa göra ALLT själv!!! Så välkommen hem Älskling, här finns ingen rast ingen ro :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar