måndag 16 maj 2011

Skolledigt

Oliver älskar sitt nya lego! I bakgrunden en liten del av all tvätt jag ska vika i kväll...

Studiedag för alla lärare har det varit idag, alla skolor och dagis har varit stängda = alla barnen hemma. Jag och Natalie har inte så jättemånga tjej- måndagar kvar innan sommarlovet, och sedan börjar hon ju skolan till hösten!



Idag har jag och Natalie varit till Ackis på öronkoll och hörseltest. Hon hörde mycket, mycket bättre den här gången, skönt! Det kan ju också ha att göra med att hon inte hade 39,7 i feber den här gången och somnade i stolen, som förra gången! I alla fall, ingen planerad trumhinnerörsoperation innan återbesöket i november!

Cissi och barnen (+ deras grannflicka Maja i grönt) hann förbi på en fika också. Ossian fick springa ute en bra stund!



Idag har vi ätit Bennes uber-goda kycklingsoppa med bland annat äpple, lök och curry i! Alltså, vilka gourmet- kockar det finns i den här familjen! Ska alla börja jobba som kock nu då, det funkar ju inte, vi som skulle ha en läkare, en bilmekaniker, en snickare och lite till i familjen :)

Nä men den risken är nog rätt liten ändå, det är bara Alex som riktigt älskar matlagning. Fast duktiga är de allihopa!



Med olivträdet går det lika bra som vanligt. Suck!




Igår hade vi en riktig innekurardag, med hämtpizza (för dem som var hemma) och datorhäng för hela slanten! En välbehövlig nertrappning efter lördagens kalasande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar