tisdag 17 maj 2011

Askungen på riktigt?


Fick en sån himla rolig grej från Daniel, kommer via Facebook så klart. Jag har ju ambitionen att bli världens sista icke-facebookande individ så jag får stå ut med att få andrahandsinformation så länge :)

Bilderna föreställer årets kungliga bröllop mellan Storbritanniens prins William och hans Kate, samt Disneys Askungen- bröllop. Första bilden är respektive brudpar och nederst brudens systrar, i båda fallen.

Alltså, visst är det helt otroligt likt! Frågan är om det verkligen kan vara en slump? Men vad annars kan det vara, liksom? Inte kan väl en riktig prins och prinsessa ha en sagobok som förlaga till sitt bröllop, väl?


1 kommentar:

  1. Hej. Hamnade på din blogg då jag sökte på google efter bilder från filmen Askungen, då jag själv sett bilderna från det engelska bröllopet, som jämförs med askungens..

    I filmen så har den som bär den blåa klänningen egentligen en rosa/lilafärgad klänning och den gröna är i original grön/blå.. Prinsens klädsel vid bröllopet är gul jacka och röda byxor..

    Men visst är det skickligt gjort att färglägga klänningarn och prinsens kläder så att man tror att dom tagit ideérna från Askungen.. :-)

    SvaraRadera