tisdag 12 juli 2011

En förhoppning om regn

Mosade jordgubbar med lika mycket frysta blåbär i är godaste glass- såsen! Det äter vi hela vintern igenom...

Andra semesterdagen, och semesterkänslan börjar så sakteligen infinna sig. Den där känslan av att man faktiskt kan göra vad man vill. Ta den tiden man behöver. Eller så kan man välja att strunta i att göra det :)



Det ser lite annorlunda ut i lekstugan för tillfället: Alex och hans kompis Erik ska sova där i natt. De har laddat med så mycket chips, läsk och godis så det är ett under om de hinner sova överhuvudtaget :)

Efter en dag fyllt av poolbad har de nu stängt in sig i sitt lilla näste. Det återstår att se hur (lugn) natten blir, för oss alla...

När Håkan och Ellen, Eriks pappa och mamma,skjutsade honom hit på förmiddagen, stannade även de till i ett par timmar och vi satt och fikade och snackade på altanen i gassande solsken. Semester är fantastiskt, med alla dessa spontana besök och träffar åt höger och vänster!



Sedan så åkte vi på en liten inköpsrunda. Tanken var att bland annat köpa nät till fotbollsmålet Daniel byggt, men _var_ köper man det? Inte på Bauhaus i alla fall. Däremot hittade N något annat hon tyckte vi skulle behöva :)



På Ikea köpte vi ett utebord och lite lakan. Vi hade bara N med oss, Oliver ville inte följa med, och hon fick välja fikaställe :)



Under tiden vi var på stan hade det kommit en skur, den första på 10 dagar. Hoppas hoppas det regnar hela natten! Och gärna även hela dagen i morgon...

Det vita bordet mellan stolarna är nytt.



Dessutom kom vi på att vi ju har ett till passande bord sedan förut. Bordet är visserligen målat med inomhusfärg, och en del kakelplattor börjar vara lite lösa, men det håller det det håller... Lite medelhavskänsla på det blåa kaklet!



Mer och mer möbler blir det här, i vårt sommar-vardagsrum!



Det blommar verkligen för fullt överallt just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar