lördag 16 juli 2011

En jobb-fm och en semester-em

Det har redan börjat mörkna tidigare om kvällarna. Mysigt för då kan man tända ljus!

Idag har vi gjort våra vanliga lördagssysslor städ, tvätt, plock och mathandling. Svårt att komma ifrån, så semester som det är!



Daniel fick för sig att rensa ut saker från Olivers rum som aldrig används. Det slutade som det brukar, just precis de sakerna vi skulle bära ut till förrådet är deras käraste ägodelar :) Duplot till exempel, det kunde man absolut inte plocka bort- och rätt som det var, lekte båda med det i flera timmar :)



Alexander, vår "bagaren och kocken", bakade en blåbärspaj på förmiddagen.



Efter att huset var skinande rent, ville vi göra något roligare. Vi packade barnen i bilen och åkte till Uppsala. Visst är det vackert här på somrarna!



Vi tog en fika på Waynes, och väl när vi satt där, ringde en bekant vi känt i 1000 år (och som bland annat är delvis medskyldig till att vi är tillsammans), och meddelade att han är i Knivsta.



Sedan dess har vi suttit och pratat gamla minnen och gemensamma bekanta tills nu, då Daniel skjutsade Johannes till tåget mot Stockholm.

Supertrevligt var det att ha honom på besök! Älskar sommarens spontana träffar, allt är så mycket enklare då! Tidigare på dagen var en bekant (som skjutsade sin son, J&B:s kompis, hit) in och vi stod på altanen och snackade en bra stund. Sånt ingen har tid till i vanliga fall, man släpper av barnen eller står med bilen utanför tills de kommer ut. För att man inte har tid, och för att man jämt är stressad, och för att man jämt måste tänka på nästa steg. Nu när alla kommit ner i varv så upptäcker man plötsligt att hey, vi känner en massa trevliga folk, haha :)


2 kommentarer:

  1. Haha,vet du vad jag tänker när du skriver om alla spontana möten i sommar, tänk vad många som får tillfälle att höra ditt galet härliga & smittsamma skratt :)

    SvaraRadera
  2. Tiina du är bara fööööör underbar :) Ingen är som du, helt underbar (sa jag det nyss ;))!

    Tack för alla dina positiva kommentarer, blir lika glad varje gång!

    SvaraRadera