onsdag 27 juli 2011

En varm pysseldag


Det blev för sent för att gå igenom Ålandsbilderna i kväll, men det blir någon annan dag!


Några har i alla fall haft det chill!

Denna kokheta julionsdag har vi haft tusen och en måsten för oss, allt från att röja och städa inför besök från Finland i morgon, vika tvätt, klippa gräs, handla mat, skjutsa ungar, sätta upp hyllor i garderober och på väggarna till att vattna utekrukor. Och som sagt, tusen saker till!

Olivers rum är i princip klar. Jag har målat 8 tidskriftssamlare idag som ska på plats, och så måste jag skaffa skrivarband för att kunna märka saker med etikett men annars så... Daniel har satt upp hyllor och jag har röjt och ordnat i både Olivers, Alex och Natalies garderober idag, samt satt upp saker på hyllor och väggar osv.



Sol- Älvan cyklar!



... och Sol- Älvan simmar :) Hon skulle så gärna vilja kunna simma!



Lite njut har vi med hunnit med, bland annat smoothies, såsom varje dag!



Fina, fina Jonatan har varit på Grönan med ett gäng kompisar hela dagen, och är där fortfarande. En viss Judith är i stan, förresten ;)

Bennes kompis Tommy har ju sovit här 4 nätter nu, och eftersom vi får nattgäster i morgon, flyttade både han och Benne till Richard nu i kväll. Jag tar tillbaka det där med att det skulle vara ett par dagar utan nattgäster, det blev helt enkelt inte så :)



Idag var Natalie till Ediths kalas. Här fixas gratulationskort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar