måndag 25 juli 2011

Snabb uppdatering

Vi ska åka till Åland över dagen i morgon, så vi håller på och packar strandväska, gör pastasallad och sätter fram kläder till barnen samtidigt. Det blir tidig väckning i morgon!

Daniel var ju till Åland med barnen för ett par veckor sedan, men det verkar vara väldigt viktigt för dem att jag också följer med en gång. Så vi gör det! Lite annorlunda upplägg blir det den här gången dock, vi ska dels ha med bilen, dels äta på båten och så hoppas vi på en stranddag!

Pga usel planering har vi fått jättelite gjort idag och ändå haft stressigt nästan hela dagen, haha :D



På förmiddagen, eller kanske mitt på dagen, hade vi trevligt besök av våra "grannar på andra sidan", Peter och Veronica. Av de som bor på vår väg, umgås vi ju nästan uteslutande med Wessel och Angelica, våra närmaste grannar. Men det är aldrig för sent att bättra sig :) 

Ett stort +++ var att Oliver och deras Henrik som är ett år äldre, lekte jättefint tillsammans. De är lite blyga båda två, men det kan nog bli något där så småningom...

Veronica hade med sig nybakta muffins och hemmagjord rabarbersaft, värsta lyxen ju :) Vi hade en jättetrevlig stund med prat om både dittan och dattan!



Efter besöket stack vi till Donken för lite käk och sedan var D och barnen till inte mindre än tre leksaksaffärer! Vi slängde trasiga svärd i drivor igår och Oliver hade blivit lovad att få välja nya tills han blir nöjd, och ja det blev en del vapen :)



Under tiden var jag till Ikea för handling av gardiner, gardinstång, tidskriftssamlare, ramar osv. Garderobsinredning är en sak vi aldrig verkar bli färdiga med, så vi var till Bauhaus också. Suck för Ikea som ska ha helt egna mått på sina hyllor och trådbackar!

Pysslandet med Olivers rum får fortsätta på onsdag i stället!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar