måndag 18 juli 2011

Regnig eftermiddag och rökt fisk

Poolrengöring pågår på förmiddagen. Fortfarande uppehåll. Men som synes på den f.d. gräsmattan så är det helt OK med regn!

På eftermiddagen och kvällen har det regnat en del. Inte tillräckligt för att gräsmattan skulle bil gladare men ett par små skurar har vi allt fått.



Vi slog på stort och åt thai- mat idag, på Knivstas enda thai- hak. De har både fin och fräsch mat, och själva lokalen är ny och fräsch, så vi äter där gärna även vid festligare tillfällen.

Vi missade lunchbuffén med en kvart, hade man prickat in den hade man ju dessutom kommit billigt undan :)



Vi hämtade även ett paket där det bland annat fanns röda chinos till Oliver (och rosa till Alex). Lilla gulliga Oliver har blivit extremt modemedveten, och ska bland annat jämt ha chinos på sig (i olika färger). Så otroligt gulligt!



Jag vattnade ju hos grannarna i förra veckan, och som tack fick jag en sån här fin present! Kakan var dessutom supergod!




Våra fina gulliga grannar har besök från Kanada, Angelicas kusin med tvillingpojkar på 9 år. Grabbarna har hängt här i två omgångar idag, och det är jättekul för Alex är superduktig på engelska! Han klarar sig hur bra som helst, suck, det är bara jag som är usel på engelska i den här familjen!



Daniel har bongat ännu en sommargrej idag, nämligen att röka fisk i vår röklåda. Vi rökte en röding och en rejäl bit lax, och det finns inte mycket som är godare än detta!

Vi ska ha fisken som matsäck i morgon. Tidigt på morgonen, före åtta, ska vi ta tåget till Furuvik för en hel dags skoj. Lite nervöst att se om vi kommer upp så tidigt, haha, i vanliga fall är det väl ingen i hela huset som vaknar innan nio i alla fall! Oftast äter vi frukost kring 11 numera...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar