lördag 30 juli 2011

Lojt gäng som piggnade till

Ett segt gäng på förmiddagen

Ur bloggsynpunkt har inte dagen idag varit den mest spännande. Vi sov länge som alltid, åt frukost och la oss igen, för att vila till klockan halv ett på eftermiddagen. Spännande att se hur anpassningen till "verkligheten" kommer att gå med våra nya sköna vanor :)


Jag blir så sugen på att ha en kräftskiva! Premiären är nu på torsdag...

Bara Alex är lite risig fortfarande, vi andra är rätt så återställda. Det bästa med magbakterier är att det går fort över!


Vi har skaffat oss nya stolar till bastun. 4 st. hopfällbara vilstolar, rea på Coop, 700kr för alla fyra! Rätt fula men sköna, stålställningen känns rejäl och tyget går att byta mot något snyggare efter ett tag...

På kvällen har vi hunnit med massor! Vi har bland annat städat hela huset, bytt lakan i alla sängar, tvättat massa kuddar och madrass- skydd och storstädat i bastun och badrummet utanför. För det sistnämnda kommer vi kanske inte få Stora Miljöpriset, haha, men rent blev det, snudd på sterilt faktiskt! Högtryckstvätt och klorin på bastulavarna och Citek på resten :)

Nu på kvällen har vi bastat i vår fräscha bastu samt badat i poolen efteråt. Och Jonte och Benne är fortfarande inte hemma, vi längtar efter dem som tokiga nu! I morgon kväll har vi sagt att de måste komma hem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar