söndag 10 juli 2011

Ljuvliga dagar

Så här ser linblommorna, vår sjöutsikt, ut på nära håll.

 Vi har rätt nyligen kommit hem från besök hos vänner, och de stora barnen har varit på sitt håll. De kom hem nyss, men har glömt sina jackor + Jontes nyinköpta mobil hos ett par kompisar.

Det fina i kråksången är att deras kompis Tommy som sovit här i två nätter, ska åka mot Skåne vid 8- tiden på morgonen. Vilket innebär att jag måste åka och hämta jackorna nu! Suck... ska blogga bara lite snabbt först!




 

Till middag blev det grillat, med en sallad som jag:
  1. Blandade ihop i stället för lägga ingredienserna ovanpå varann.
  2. Hade i en helt vanlig salladsskål i stället för på ett fat :)

 

En vårtbitare klättrar på en blomkroka. De är väldigt fina och häftiga!



 Oliver var på Johannes kalas i förrgår (han hade kalas på Biotopia, jättekul idé ju!), och idag ville Oliver att Johannes skulle till oss. De hade dock gäster på inkommande, så vi blev bjudna dit i stället.
 







Det var väldigt trevligt för deras andra gäster hade en liten flicka på 5 år som hette Hilda. Natalie och Hilda lekte tillsammans hela eftermiddagen/kvällen och hade hur kul som helst!

Jag försökte ignorera att hon klättrade upp och ner för stegen i sina hala små silversandaler och hoppade på en studsmatta utan nät... lyckades rätt bra faktiskt!  Fick liten släng av panik alldeles i slutet bara :)


... och nu har jag precis kommit hem efter att hämtat kassen från andra sidan Knivsta. Både Tommys jacka och Jontes nya mobil är återförenade med sina ägare. Nu kan kvällen börja :)

4 kommentarer:

  1. Tänk att så olika saker som linblommor och vårtbitare kan vara så vackra :)

    Jag vill tipsa dig om ett superställe att besöka (om ni har vägarna förbi Dalaskogarna vill säga) och det är i Dala-Floda, kolla mitt blogg-inlägg med en massa blomsterbilder ;)

    SvaraRadera
  2. Har kollat, vilket jättevackert ställe! Och fina bilder som vanligt...

    SvaraRadera
  3. ...mycket av inspirationen kommer från dig, tänkte på dig flera gånger i den där trädgården ;)

    SvaraRadera