lördag 2 juli 2011

Nästintill sjöutsikt...

 
 

 ... har vi på morgnarna, haha, det är lin som blommar på fältet framför huset :) Blommorna sluter sig framåt förmiddagen men vid 9- tiden var det fortfarande så här blått.





Det har varit så fruktansvärt hett och kvalmigt igår och idag, så vattenlek är det enda barnen vill hålla på med. Som vanligt regnar det överallt annanstans i hela Sverige, medan det här inte kommit en enda droppe vatten!



Vatten förvandlas till en populär dryck när man får ett par is- legogubbar i glaset :)



Stolarna vi haft utanför bastun fick flytta ut till altanen idag. Vi behöver något lite mindre (och fler) där uppe och dessutom hade vi inte något bekvämt "halvligga-och-sola-i" på altanen.



Daniel och Jonatan har varit och fiskat hela eftermiddagen/kvällen. Jag passade på att göra en sallad som garanterat bara jag gillar, med sallad, gurka, buljongkokt bulgur, paprika, fetaost, syltlök, salladslök, gräslök, kapris och oliver. Och som dressing Zetas balsamvinägrette med citronsmak. Jättegott!

Att göra sallad till bara sig själv är härligt: man kan strunta i vad som passar ihop, man bara plockar fram allt man gillar och så blandar man ihop det :)

Och nej, vi har inte skaffat vita tygöverdrag till våra utestolar ;) utan det är soffklädseln jag tvättat idag som händer på tork!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar