tisdag 2 augusti 2011

En kokhet dag till!




Alltså den här sommaren har varit helt magisk, visst måste det väl ändå varit bland de varmaste somrarna någonsin? I alla fall precis exakt här vi bor :) Och regnar gör det ju aldrig, vilket tydligt syns på bilden ovan. Jag har vattnat de små buskarna vid lekstugan och tack vare det är gräset grönt runt dem men ingen annanstans!



Barnen har varierat sig mellan att leka med vatten och leka med vatten :) Vattenspridaren plockade vi fram bara som en leksak, vi orkar inte börja vattna gräsmattorna för då gör man inget annat!



Natalies rosa tangentbord har varit trasigt ett tag och hon har fått dras med ett o-matchande svart tangentbord. Och det fattar man väl att det inte går i längden :) Så nu har Daniel lagat det rosa och ordningen är därmed återställd!



Jag var borta halva dagen på en del måsten, bland annat på ett två timmars möte på habiliteringen angående Natalie. Kanske kanske det sista mötet någonsin, beroende på hur det går för henne i skolan förstås.

På kvällen hade vi glassfest för att fira en sak som jag inte kan skriva om ännu, men firade gjorde vi i alla fall :) Vi testade chokladfluffen som man värmer i mikron, den var jättegod! Vet inte om det går att köpa i Sverige dock.


1 kommentar: