måndag 29 augusti 2011

Pärlans 6-årskalas!



Igår firades Pärlan med buller och bång från morgon till kväll! Det skulle ju inte bli något kalas i år, men eftersom det ändå var en söndag och ingen skoldag, så blev firandet rätt likt kalas ändå :) Enda skillnaden var väl att det inte skickades några inbjudningar i förväg och att det inte var något organiserat lekande på kalaset.



Lördags kväll, en liten 5- åring lägger sig för sista gången :)



... och en yrvaken, jätteglad Älva med luggen i ögonen bland alla paket :)



Alla ville stiga upp och gratta syrran, även om en del var mer trötta än andra :) Efter festfikat lade sig ett par stycken igen och sov till det var dags för mat :)



Hon fick huuuur mycket fint som helst! Hamstrarna (GoGoPets till hamsterbanan) är från Jonte och Benne och hästarna från Alex.



Den allra käraste presenten, en hoppande kanin, kom från fadder/moster Maaka i Finland! Den köptes visserligen efter ett insidertips, haha, hon har både tjatat och fällt tårar i leksaksaffärerna i ett halvår efter en sådan här kanin :)



Från oss fick hon mest nytt till dockskåpet (ny grill, mat, utemöbler, baby med vagn, skötbord och spjälsäng) samt mängder av pysselmaterial, klistermärken, pompom:s, färgat tejp, diamanter, scrapbookinggrejer, glitterlim osv. Det är en enorm åtgång på sånt här hemma! Även fina lakan och en egen vävram fick hon.



Kalasfika med massa gott förstås!



Blåååååååååååås!



Dukningen i år blev Rapunzel, trots Barbie- temat, helt enkelt eftersom dessa tallrikar var så mycket finare än de skrikiga Barbietallrikarna som låg bredvid! Här någonstans går min personliga kitsch- gräns, mer än så här tål jag liksom inte utan att få prickar ;)



På eftermiddagen hade vi tre familjer på besök, samt ett par stycken "lösa" kompisar till. Här har faddrarna Cissi och Martin precis kommit med en hel hög med paket samt sång!



Natalie, Heidi, Tove, Verner och Vanja i full färd med att döpa små kattungar och skriva födelseattester till dem :)



Fikatajm igen! Sockerchock är bara förnamnet en sådan här dag! Fast, faktiskt, så åt alla korv med bröd först...

Sedan lekte barnen mest ute i det jättefina vädret samt i lekstugan och vi fick fika i lugn och ro med Cissi&Martin, Carro&Otso samt Anette&Isko (+ Carros pappa som var "bonusgäst" eftersom han var på besök hos dem :))



En av presenterna från Cissi kom till användning genast: En fin Tupperware- burk för frukten som ska med till skolan varje dag!

Och idag har Natalie firats i skolan, med sång, ljus och en teckning från varje barn i klassen. Så nu kan man nog med säkerhet säga att hon är 6 år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar